Gatubild flerfamhusVi arbetar främst med större byggnationer såsom flerbostadshus, men även med mindre byggnationer eller enbart stommontering. Våra projekt innehåller en rad olika former av byggentreprenader som t ex nybyggnation, om- & tillbyggnad, renovering, monteringsarbeten och större totalentreprenader. 


Eftersom vi är ett relativt litet bolag med ett väl sammansvetsat team av medarbetare kan vi garantera korta beslutsvägar, kundnära relationer, och stort engagemang för de projekt vi arbetar med. Kompletta uppdrag under ledning av en projektledare med fullt ansvar över alla aktiviteter, ger beställaren överblick och trygghet genom hela projektet. 

Våra kunder väljer oss som byggpartner därför att vi: 

- alltid strävar efter att leverera högsta kvalitet i varje projekt
- sätter kunden främst
- håller tidsplanen
- levererar funktion och hög kvaliet
- har både nödvändig bredd och spetskompetens
- arbetar aktivt med att hålla nere kostnader
- håller ihop många aktörer och tar ansvar för helheten
- ser möjligheter istället för problem
- är ett ekonomiskt stabilt och seriöst företag med lång erfarenhet

Totalentreprenad för större byggprojekt

stock-photo-3305575-house-foundationTotalentreprenad ger trygghet och bekvämlighet under hela byggprocessen. En våra erfarna byggledare är ansvarig genom hela processen och vi planerar och samordnar alla materialleveranser, hantverkare och andra fackmän som behövs under projektet. 

När varje enskild arbetsuppgift är del av en större helhet är det oerhört viktigt att leverera enligt plan och hålla utlovade tider. Vi tror på ett prestigelöst samarbete som integrerar kvalitet och ömsesidig lönsamhet i varje byggprojekt. 

Genom att anlita Nokon kan kunden eliminera risker för försening och säkerställa att allt görs rätt från början. Vårt team har lång erfarenhet av att arbeta tillsammans vilket är en stor trygghet. Tack vare våra medarbetares yrkesskicklighet och erfarenhet kan vi garantera effektivt arbete, låga kostnader och leverans i tid.

Stomentreprenad med förtillverkning och montering

man på träställning

Dessa projekt innebär en nära dialog med arkitekt och slutkund och ställer höga krav på lyhördhet och anpassningsförmåga. Vårt smarta byggssystem för stommar innebär få eller inga begränsningar på arkitekturen. Färdiga A-ritningar, eller idéskisser ritas om i vårt egenutvecklade 3D-program, som genererar kaplistor och tillverkningsritningar. Programvaran är anpassad för tillverkning av vårt N-Tech system men fungerar lika bra på tradtionell tillverkning av trästommar.

Våra medarbetare som arbetar med stomentreprenader är mycket skickliga hantverkare som specialiserats sig på förtillverkning och montering.

   

 

Visste du att...

..vi även utför markarbeten på entreprenad, samt hyr ut maskiner med behörig och erfaren personal? 

Vi bygger alla typer av bostadshus - enstaka villor, radhus och lägenheter. Läs mer och se våra referensprojekt under Bostad.