KonkretaHusFamilj

Funderar du på att bygga hus? Med vårt nya husprogram Konkreta Hus bygger vi stilsäkra villor med putsad fasad efter dina önskemål om planlösning och utseende. Utan att det kostar mer än det behöver göra. Dessutom blir husen trivsamma bostäder med minimalt underhåll och ett mycket bra inomhusklimat. 

Konkreta Hus utgår från dig som husköpare och vad du tycker är viktigt. Vi bygger personliga hus till lägre kostnad, utan att du för den skull behöver kompromissa med varken arkitektur, inredning eller kvalitet. Konkreta Hus innebär också mindre påverkan på miljön än många andra byggmetoder.

Här får arkitekturen stort utrymme och kunden får bestämma hur huset ska se ut. Fasaden spelar väldigt stor roll för vilket intryck huset ger och en putsad fasad ger en särskild känsla. Men ett hus ska inte bara vara snyggt att titta på. Det ska självklart även stå emot regn, snö, vind, smuts, fukt och föroreningar och erbjuda en boendemiljö av hög kvalitet. Allt det ryms i Konkreta Hus.     

Konkreta Hus har växt fram ur en vision

Skisshus1

När vi startade Nokon hade vi en vision: det ska vara lätt att bygga och det ska vara lätt att bo. Vi ville skapa stabila, energisnåla, välplanerade, flexibla och inte minst lättbyggda hus av hög kvalitet. Vi arbetade fram ett smart byggsystem för att göra det möjligt att förverkliga den visionen. Vi tänkte igenom allt från konstruktion, energikomfort och planlösningar till miljöaspekter, valfrihet och estetik.

 Resultatet blev Konkreta Hus och det bästa av två världar: frihet att bestämma själv och fördelarna av den industriella processen såsom lägre kostnader och säkrad kvalitet. Konkreta Hus ger dig en rad mervärden, men ligger ändå på samma prisnivå som många standardhus av liknande modeller. 

Välj själv hur du vill ha det

Den största fördelen med Konkreta Hus är flexibiliteten. Som kund kan du komma med alltifrån en färdig ritning, eller ett collage av delar från hus du gillar, till ett helt blankt papper. Vi bygger efter en färdig ritning, eller hjälper dig genom samarbete med erfarna arkitekter att rita just ditt drömboende. Du får alltid själv välja interör såsom golv, färger, vitvaror och annan inredning. 

Tre inspirationhus 

hus 2 interior

För att hjälpa dig på vägen till ditt nya hus har vi i samarbete med erfarna arkitekter tagit fram tre olika villamodeller. Använd dem gärna som utgångspunkt för ditt drömhus. Kanske passar något av våra förslag för dig och din familjs behov direkt. Eller så behöver ni flytta en vägg, göra om två rum till ett eller ta upp ett fönster mot tomtens bästa utsikt? Vi hjälper dig att justera, och flexibiliteten i Konkreta Hus gör det enkelt att anpassa efter hur du och din familj vill ha det. 
Läs mer om våra inspirationshus nedan: 

>> Enplanshuset

Välplanerat med nära tillgång till trädgård och garage.

>> Tvåplanshuset 

Gemenskap, familjeliv och lugn och ro under samma tak.

>> Vinkelhuset

Stort, generöst och trivsamt med plats för alla. 

Flerbostadshus

Konkreta Hus kan även bli radhus, hyreshus eller bostadsrättsfastigheter. Att bygga flerbostadshus är en av våra specialistkompetenser.

Att äga ett flerbostadshus kan vara en investering, en extra inkomstkälla eller ett sätt att spara pengar. Och genom att bygga och bo med andra blir boendet både billigare och roligare. Vi har färdiga och byggklara lösningar inklusive kalkyler som hjälper dig att göra din vision till verklighet. Kontakta oss på telefon 0156-209 20 eller med ett mail så berättar vi mer. 

Försäljning 

Företag
Nokon Byggnads AB
0156-20920
Fördelar med Konkreta Hus
 
Flexibilitet; kunden bestämmer hur huset ska vara
 
Stor frihet i materialval, planlösning och utseende
 
Vacker putsad och underhållsfri fasad
 
Hög kvalitet och material som är okänsligt för väder och vind
 
Bra pris
 
Effektiv montering ger kortare byggtid och ett torrt hus snabbt på plats