Nokon äger och förvaltar ett antal hyreslägenheter i Nyköping. Bostadsområdet innehåller totalt 70 lägenheter om ett till fyra rum och kök. Området är nytt, det byggdes under 2010 samt 2012 och hela kvartert färdigställdes under 2012. Lägenheterna är ljusa, trivsamma och har modern standard med utrustning såsom diskmaskin och torktumlare på plats. De flesta lägenheter har dessutom rymliga och väldigt fina balkonger. 

Anmäl gärna ditt intresse för att hyra lägenhet genom oss

Förutom våra lägenheter på Brandholmen i Nyköping är vi involverade i flera byggnadsprojekt för lägenheter i vårt närområde (Trosa, Vagnhärad, Järna och Nyköping) . Vi agerar i vissa fall hyresvärd och är du intresserad av att hyra en lägenhet är du  välkommen att fylla i en intresseanmälan via formuläret nedan så placeras du i vår bostadskö.  

 Här gör du en intresseanmälan

Om du redan har Nokon som hyresvärd och vill göra en felanmälan så gör du det enkelt via formuläret nedan. Vi tar emot din anmälan och återkommer med tid och datum för åtgärd. Vi prioriterar alltid akuta ärenden för snabb hjälp. Är det väldigt akut, vänligen ring vårt journummer. 

Här gör du en felanmälan