Att bygga flerbostadshus är en av våra specialiteter. Vi är en trygg partner som garanterar hög kvalitet, lyhördhet mot kund och möjlighet att påverka slutresultatet så att det stämmer med visonen. Vi bygger med hjälp av vårt unika byggsystem, N-tech, vilket medför hög flexiblitet och stor frihet för arkitekten, utan att det behöver kosta mer än en standardproduktion. 

Modern teknik borgar för hög kvalitet. Effektiv montering av prefabricerade byggelement ger snabb väderskyddade hus och minimerar fuktpåverkan. Lång erfarenhet och hög kompetens ger också smidiga byggprojekt med en bra dialog genom hela projektet.

Trosaporten exteriör

 

Fördelar med att välja en lägenhet i ett hus från Nokon

Det är viktigt för oss att ge frihet till de boende att själva påverka sin lägenhet. Vi vet att vår flexibilitet och fria tillval uppskattas. Hos oss får du möjlighet att själv välja hur din lägenhet ska se ut. För det är ju du som ska bo där som bäst vet hur du vill ha det. Fördelarna med att köpa en nyproducerad lägenhet är många, bl amöjligheten att välja inredning, fasta priser, modernt funktionellt område och, inte minst ett nytt fräscht och modernt hem. 

 

Projekt Norra Husby - Allhuset

Under hösten 2015 påbörjas byggnationen av 18 bostadsrätter fördelat på tre hus.Bostäderna kommer vara placerade vid ”Allhuset” i Vagnhärad. Det kommer attbyggas tolv st 3:or och sex st 2:or med tillhörande utvändiga förråd. En samlingslokal kommer byggas för alla boenden.

För mer information kontakta

Ansvarig mäklare - Karin Esberg

Mobil: 070 728 42 84 / Epost: karin.esberg@skandiamaklarna.se

Allhuset

 

Intresseanmälan bostadsrätter

Trosaporten - moderna bostadsrätter i attraktiv miljö

Just nu bygger vi ett helt nytt kvarter mitt i Trosa. Trosaporten kommer att ha 20 bostadsrätter från Nokon och plats för handel, hantverk och kontor. Utemiljön utformas omsorgsfullt och allt komponeras till en attraktiv helhet.

Trosaporten karta med Nokon logo

Försäljning sker via Fastighetsbyrån. 

Intresseanmälan bostadsrätter

Referensprojekt för flerbostadshus

Under 2010 och 2011 uppförde vi 36 bostadsrätter i området Ljungbacken i Järna. Delvis under samma period, medinflyttning 2010, byggde vi också 26 lägenheter i bostadsområdet K2 på Brandholmen i Nyköping.